Programarile telefonice se fac Luni-Vineri în intervalele 9.00-11.00 / 17.00-19.00

Acum poți Crește Performanțele Creierului, să-i reduci Efectele Afecțiunilor sau chiar să-l Vindeci Aplicând Noua Terapie prin Neurofeedback

(Doar prin interacțiune și învățare)

Imaginează-ți cum ar fi să depășești provocările tale interioare, vechi de ani de zile, doar prin joc pe calculator sau vizionând un film.

Cum ar fi să tratezi gândurile care te tulbură, să înțelegi și să transformi modul în care creierul tău răspunde la diferiți factori?

Așa poate fi începutul experienței tale către eliberare și redescoperire de sine. Neurofeedback-ul face ceea ce majoritatea terapiilor nu reușesc: Îmbunătățește funcționarea creierului.

Ce este neurofeedback-ul?

Neurofeedback-ul este o terapie alternativă noninvazivă, (nu introduce nimic în corpul tău și nici în creier), doar măsoară undele cerebrale și apoi oferă un răspuns (feedback) creierului, ca acesta să se poată autoregla. Tot ce ai tu de făcut este să te joci pe calculator sau să urmărești un film.
Antrenamentul prin neurofeedback îmbunătățește funcția cognitivă, atenția, starea de spirit, somnul și comportamentul, reduce anxietatea, ajută la stabilizarea minții și îi crește nivelul de funcționare.

Ce spune Michael Cohe despre neurofeedback?

Neurofeedback-ul este o sală de fitness de înaltă tehnologie pentru creierul tău. Ajută sistemul nervos să meargă pe drumul cel bun și să fie mai calm și mai echilibrat.
Michael Cohen, Director șef de neurotehnologie.

Cum funcționează terapia prin neurofeedback?

Înainte de începerea terapiei se efectuează o evaluare a creierului tău. Aceasta presupune fie că vei avea de completat un formular, fie ți se va face un Brain Mapp.

Rezultatul va fi un raport amplu. Pe baza acestor rezultate se va stabili planul de antrenament neurofeedback prin stabilirea protocoalelor adecvate.

01

Evaluarea inițială
Inițierea procesului prin evaluarea stării inițiale a pacientului, inclusiv interviuri și, eventual, măsurători ale activității cerebrale folosind tehnologii precum EEG.

02

Setarea obiectivelor
Stabilirea de obiective specifice și măsurabile pentru a ghida sesiunile de neurofeedback, având în vedere nevoile și dorințele individuale ale pacientului.

03

Monitorizarea și Feedback
Plasarea senzorilor pe scalp pentru a monitoriza activitatea cerebrală și furnizarea de feedback în timp real sub formă de stimuli vizuali sau auditivi în timpul sesiunilor de neurofeedback

04

Antrenament și Ajustare
Antrenarea pacientului în utilizarea feedback-ului pentru a-și regla conștient activitatea cerebrală și ajustarea protocolului de neurofeedback în funcție de progresul pacientului.

Ce este și ce rol are brain mapping-ul?

Această evaluare va identifica provocările/afecțiunile cu care creierul se confruntă, și se realizează prin fixarea unor electrozi pe suprafața scalpului. Rolul ei este de a monitoriza undele cerebrale în fiecare parte a creierului și de a identifica zonele cu mai puțină activitate sau cu dezechilibre.
Pe baza raportului obținut se stabilește protocolul necesar, adică o serie de sesiuni de antrenament sau exerciții pentru creierul tău.

Procesul nu cauzează durere sau disconfort. Și durează aproximativ 40 de minute.

Ce presupun exercițiile terapeutice prin neurofeedback?

Exercițiile sau jocurile prin neurofeedback au rolul de a învăța pacientul să-și gestioneze mai eficient activitatea creierului.

Aceste programe preiau activitatea undelor cerebrale și o redau persoanei și creierului acesteia sub diferite forme de feedback (auditiv, vizual și tactil).

Acest feedback ajută creierul să observe efectele propriei gândiri și astfel se va putea autoregla. Exercițiile sau jocurile se desfășoară în fața unui ecran. Este un proces plăcut și nu cauzează durere sau stres.
Pe măsură ce creierul continuă să exerseze în mod subconștient eficiența, coordonarea și echilibrul, undele cerebrale se îmbunătățesc treptat. Ca rezultat vei putea să-ți controlezi mai bine gândurile și acțiunile.
Neurofeedback-ul nu este invaziv.
Electrozii măsoară pur și simplu undele cerebrale și transmit aceste informații înapoi către creier prin feedback. Acest lucru este similar cu un dansator care folosește o oglindă pentru a-și îmbunătăți performanța. Prin feedback, creierul își poate „vedea” propria activitate.

Vrei să reduci efectele afecțiunilor creierului?

Uite ce spun despre asta pacienții mei

Băiat cu autism a reușit să fie mai cooperant…
Profesionalism și competență…
Am fost trimisă acasă de la alte cabinete pentru că fetița mea nu stătea, dar aici am găsit pe lângă profesionalism și înțelegere…

Și-a anihilat gândirea negativă…

Protocolul acestei terapii a ajutat-o pe zona de bună dispoziție (este mai zâmbitoare și dornică de dialog, vorbește puțin mai bine).

Și-a mai anihilat gândirea negativă față de nepoți și față de unii prieteni.
Mesaj Anonim
Programează o consultație

S-a îmbrăcat și dezbrăcat singur, din proprie inițiativă…

A acceptat observația fără a riposta.

A răspuns la tablă fără să mai aștepte laude.

S-a controlat mai bine în execuția literelor, cu mai multă răbdare.

A fost mai cooperant.

A suprapus mai multe frunze și le-a tăiat codițele odată.


Este mai linistit la școală.
A observat din proprie inițiativă semaforul și a verbalizat succesiunea culorilor.

Este tot mai dornic sa răspundă la școală.

Vorbește mai mult, are cuvinte noi, mai multă logică și atenție.

Nu mai reacționează negativ, are mai multă răbdare.

S-a dezbrăcat și îmbrăcat singur, din proprie inițiativă.

A fost curios să vadă cartea de colorat a unui coleg, s-a uitat în carte și i-a atras atenția că nu a colorat un picior.

A returnat cartea fără probleme…
Mesaj din partea unui părinte de copil cu autism.

Alte mărturii despre neurofeedback

(A scăpat de depresie cu ajutorul neurofeedback-ului).

Depresia și anxietatea mereu mi-au fost adânci și constante. Dar după primele 5 sesiuni m-am simțit mult mai bine. Sunt mai calm, am mai multă energie, mă concentrez mult mai bine. Sunt mult mai motivat să acționez, să îndeplinesc sarcini.

Sunt mai isteț și mai creativ. Sunt fericit constant în legătură cu viața. Nu mă mai lupt sau blochez. Am încetat medicația (când eram cel mai rău aveam 4 tipuri).

Încă mai experimentez stresul și anxietatea ca orice altă ființă umană, dar ele nu-mi mai conduc viața. Funcționez ca o ființă sănătoasă și echilibrată. Am devenit o versiune mai bună din cauza acestei terapii…
Jordan.

Studii științifice care dovedesc eficiența terapiei prin neurofeedback.

„S-au efectuat mai multe studii privind impactul neurofeedback-ului asupra persoanelor cu autism. Rezultatele acestor studii arată îmbunătățiri semnificative ale funcționării sociale, emoționale și comportamentale.

Studiile ulterioare la 12 și la 18 luni după încheierea antrenamentului cu neurofeedback au arătat că beneficiile oferite de neurofeedback durează și după încheierea antrenamentului.”

Mai sunt și alte studii care arată că neurofeedback-ul e eficient pentru persoanele care suferă de tulburări de atenție și hiperactivitate (ADHD), anxietate, depresie, tulburări de somn, epilepsie, traumatisme cerebrale, dar și pentru îmbunătățirea performanței cognitive.
Dorești să-ți crești performanțele cognitive?
Programează o consultație

Cum te ajută Neurofeedback-ul?

Îți îmbunătățește atenția și concentrarea:
Neurofeedbackul poate ajuta la reglarea activității cerebrale pentru a sprijini o mai bună concentrare și atenție.
Îți facilitează autoreglarea emoțională:
Neurofeedbackul poate ajuta la dezvoltarea capacității de a regla și controla răspunsurile emoționale.
Ameliorează efectele epilepsiei:
Pentru unele persoane cu epilepsie, neurofeedbackul poate contribui la reducerea frecvenței episoadelor.
Te sprijină în gestionarea durerii cronice:
În anumite cazuri, neurofeedbackul poate fi utilizat pentru a sprijini gestionarea durerii cronice.
Îți îmbunătățește performanțele cognitive:
Sportivii, studenții sau profesioniștii pot beneficia de neurofeedback pentru a-și optimiza performanța cognitivă.
Reduce efectele tulburărilor de spectru autist (ASD):
În anumite cazuri, neurofeedbackul poate fi utilizat ca parte a unui plan de tratament pentru persoanele cu autism.
Ameliorează efectele epilepsiei:
Pentru unele persoane cu epilepsie, neurofeedbackul poate contribui la reducerea frecvenței episoadelor.
Te ajută să te recuperezi după leziuni cerebrale:
Poate fi integrat în programele de recuperare pentru cei care au suferit leziuni cerebrale.

7 Motive ca să mă alegi pe mine ca terapeut prin neurofeedback

1
Sunt o persoană foarte răbdătoare.
Indiferent cât de complicat ar fi cazul tău te ascult cu răbdare și cu dorința reală de a te înțelege și ajuta.
2
Îți aplic tratamentul corect.
Expertiza mea de 12 ani în terapie și 3 în neurofeedback fac ca tratamentul pe care îl aplic să fie cel corect. Iar antrenamentele să fie cât mai eficiente.
3
Îți analizez și interpretez cu precizie fiecare afecțiune.
Folosesc tehnologie de înaltă calitate, care arată cu mare precizie undele din creier. La fel și pe partea de exerciții, am investit în aparatură de calitate superioară.
4
Dedicație
Dedic timp ca să-ți explic ce anume presupune procesul de terapie și să răspund tuturor întrebărilor tale.
5
WhatsApp
Păstrăm legătura prin WhatsApp, astfel îmi poți transmite cum te simți și cum evoluezi. În caz că vei avea nevoie de sfaturile mele le vei primi cu bucurie.
6
Suport
Mă poți contacta gratuit oricând dacă mai ai întrbări. Sunt deschisă la întrebări chiar și între ședințe.
7
Iubesc copiii, sunt prietenoasă și primitoare cu ei, le ofer toată atenția și empatia necesare ca să se simtă cât mai familiar în procesul de terapie. Copilul tău se va simți nemaipomenit cu mine.
Dorești să-ți crești performanțele cognitive?
Programează o consultație

De ce să acționezi acum?

Calitatea vieții tale depinde de buna funcționare a creierului tău.
Când creierul suferă întreaga ta viață e afectată. Iar cu cât amâni tratamentul, simptomele se agravează.

Mai bine iei măsuri acum și nu permiți ca situația să se agraveze.

Așa vei putea să te faci mai bine sau chiar să te vindeci. Și vei trăi o viață mai fericită.

Vrei să începi acum?

Tot ce trebuie să faci este sa te programezi pe WhatsApp.

Apoi ne întâlnim. Nu îți promit minuni din prima, dar prin perseverență cu siguranță te vei simți mult mai bine.

Fără sănătate totul este nimic.
Acționează acum pentru sănătatea ta.

Întrebări Frecvente

Terapie neurofeedback Brasov.
De câte ședințe de terapie am nevoie pentru a vedea rezultate?
Efectele terapiei se vor simți din primele sesiuni, deși depinde de fiecare caz. Dar pentru rezultate sustenabile sunt necesare minim 20 de sesiuni.
E dureros procesul de terapie?
Procesul terapeutic e noninvaziv, nu e dureros și nu are efecte adverse.
Prin neurofeedback se introduce curent în creier?
Nu, nici vorbă de așa ceva. Neurofeedback-ul doar măsoară undele creierului, apoi pe baza rezultatelor îi oferă un feedback (răspuns), ca acesta să se poată regla singur.
Cât timp durează o sesiune de neurofeedback?
Sesiunile durează între 20 și 60 de minute.
Depinde de fiecare caz.
Există riscuri sau efecte secundare asociate acestei terapii?
Nu, nu există niciun fel de risc și nu are efecte secundare.
E doar o terapie alternativă.

Depășești provocările tale interioare, vechi de ani de zile, doar prin joc pe calculator sau vizionând un film.

Îți reduce anxietatea, stresul și răspunsul la situații stresante
Îți reduce și tratează depresia
Îți îmbunătățește calitatea somnului
Programează o consultație
Neurofeedback, Life & Business Coaching Brasov
Ținem legătura
Str. 13 Decembrie Nr. 13, bl. 7, ap. 1, Brasov, Romania
+40 736 350 103
mosoiumanuela@gmail.com
Program: Luni-Vineri de la 9.00 - 19.00
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram